Pagina principală Despre Şcoala pentru toţi
 

Despre Şcoala pentru toţi

PDF Imprimare Email

Şcoala pentru toţi urmăreşte crearea unui mediu de studiu accesibil tuturor elevilor, independent de prezenţa unei dizabilităţi vizuale. Siteul oferă, pentru început, culegeri de matematică accesibilizate, pe care orice elev să le poată citi pe calculator.

 

Informaţia de pe acest site vine în completarea a ceea ce se învaţă la clasă, oferind elevilor un sprijin în pregătirea de zi cu zi. Prin intermediul acestui site, elevii nevăzători vor avea acces la materiale accesibilizate, gratuite, conforme cu programa şcolară şi pe care să le poată citi cu ajutorul unui screen reader.

 

Proiectul Şcoala pentru toţi este susţinut de Editura Hyperion din Craiova. Domnul Gheorghe Adalbert Schneider, reprezentantul Editurii Hyperion, a pus la dispoziţia echipei şcoalapentrutoţi.ro formatul electronic pentru 7 culegeri acoperind materia claselor I - XII. O parte din aceste cărţi se regăsesc deja pe siteul nostru, iar restul sunt acum în curs de accesibilizare şi vor fi afişate pe site în cel mai scurt timp cu putinţă.